Marmeren Schouwen

Bij Renzo van Engelen vindt u een unieke collectie aan antieke marmeren schouwen. De schouwen zijn veelal afkomstig uit België, Frankrijk en Italië en zijn de eye-catcher binnen het interieur. De marmeren schouwen zijn onder te verdelen in 3 kleuren. De donkere kleur, ook wel Noir de Mazy genoemd, de wit lichte kleur, ook wel bekend als Carrara marmer en de Avorio Beige, welke bestaat uit een lichte beige basiskleur. Bekijk hieronder al onze antieke marmeren schouwen.

Stijlen


Het aanbod van Renzo van Engelen kent inmiddels een prachtige collectie van exclusieve antieke marmeren schouwen in de stijlen Louis XIV, Louis XV ,Louis XVI en Art Nouveau. Deze oude marmeren schouwmantels zijn rijk bekapt met moulures of trois coquilles en vaak fijn gebeiteld door uitzonderlijk getalenteerde steenkappers.

Authentieke Schouwen

Renzo van Engelen is gespecialiseerd in de in en verkoop van  antieke schouwen. Wij zijn altijd onderweg naar de mooiste plaatsen in de Benelux en Frankrijk op zoek naar authentieke schouwen. Mijn persoonlijk geselecteerde antieke schouwen worden allemaal gerestaureerd en in de was gezet.

De collectie op mijn website bestaat uit stijlvolle, authentieke, duurzame producten met historische waarde. Hierdoor kan ik mijn klanten een unieke toevoeging aan hun interieur en lifestyle bieden. Mijn zoektocht naar perfecte antieke schouwen voor u houdt dan ook nooit op.

Lees meer op onze over ons pagina of bekijk het actuele aanbod van antieke schouwen op onze website hieronder en vraag vrijblijvend naar meer informatie over de mogelijkheden.

Antieke schouwen

Alle authentieke schouwen bij Renzo van Engelen

 

De collectie van schouwen op mijn website bestaat uit stijlvolle, authentieke, duurzame antieke schouwen met historische waarde. Wij zijn gepassioneerd in het vinden naar perfecte antieke schouwen. Onze zoektocht houdt dan ook nooit op.

Dankzij mijn nauwe band met Monumentenzorg en het vertrouwen dat zij in mij stellen krijg ik de mogelijkheid om bij vele historische, artistieke, wetenschappelijke, industrieel-archeologische en andere sociaal-culturele gebouwen de mooiste schouwen aan mijn collectie toe te voegen.

Wij gaan graag samen opzoek naar schouwen voor uw situatie

Graag zoeken zoeken wij mee naar de voor u speciaal geselecteerde schouw voor uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.