Wit Marmeren Schouwen

Renzo van Engelen biedt een ruim aanbod in wit marmeren schouwen. De wit marmeren schouwen worden veelal gepakt uit de bekendste marmersoort aller tijden; Bianco Carrara. Dit marmer wordt gekenmerkt door zijn heldere witte kleur en donker grijze aderen, welke dwars over het oppervlak heen lopen. Een prachtig marmersoort en perfect toepasbaar in strakke, moderne interieurstijlen

Wit Marmeren Schouw Stijlen

De 18e eeuwse sierlijke en veelal fraai uitgewerkte schouwen vernoemen we naar de regerende Franse koningen Lodewijk XIV – XVI. De koning Lodewijk XIV stijl is te herkennen aan de 18e-eeuwse sierlijke en vaak gedetailleerde schouwen. De wit marmeren schouwen zijn erg bijzonder en voegen veel sfeer aan het interieur.

De XIV stijl is daarentegen meer minimalistisch en strakker gelijnd. Deze oude marmeren schouwen zijn rijk bekapt, en vaak fijn gebeiteld door uitzonderlijk getalenteerde steenkappers.

Premium en Essentials

Al meer dan 10 jaar is Renzo van Engelen specialist op het gebied van marmeren schouwen en open haarden. Renzo zijn ervaring heeft geleid tot een uitgebreid aanbod in antieke schouwen van uiteenlopende stijlen, periodes en kleuren. Waaronder de wit marmeren, beige marmeren en zwart marmeren schouwen.

Bij Renzo van Engelen zijn de antieke schouwen onder te verdelen in twee categorie├źn; Premium en Essentials. De Premium schouwen onderscheiden zich in het feit dat de consoles of poten dikker zijn ten opzichte van de Essentials schouwen. Ook zijn de bovenbladen in meerdere lagen geprofileerd. Zowel de Essentials als de Premium witte marmeren schouwen zijn een aanwinst voor het interieur. De Premium schouwen kunnen overigens alleen op aanvraag besteld worden.

Contact

Iedere schouw en situatie is net even anders. U kunt hieronder een bericht achterlaten en ik zal zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen voor het beantwoorden van uw vragen of een offerte op maat.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Renzo van Engelen.

Mail: info@renzovanengelen.com

Tel +31 (0) 651400949

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.