Bouw en plaatsing

Onze passie omvat meer dan alleen het restaureren, verkopen en plaatsen van antieke marmeren schouwen. We bieden diverse oplossingen om uw huis te verwarmen en te verfraaien, variërend van de gezellige warmte van een knetterend haardvuur tot de eigentijdse uitstraling van een gashaard. Ons doel is om uw leefruimte te veranderen in een comfortabele en stijlvolle omgeving.

Onze specialisatie omvat niet alleen de restauratie en verkoop van antieke schouwen, maar ook de verkoop en installatie van houtkachels, gashaarden en openhaarden. Bij Renzo van Engelen streven we ernaar hoogwaardige producten te leveren die niet alleen warmte bieden, maar ook een statement maken in uw interieur, maar ook een statement maken in uw interieur.

Met onze houtkachels brengen we de traditionele charme van een houtvuur naar uw woning. Elk knisperend vlammenspel creëert een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor gezellige avonden thuis. Aan de andere kant bieden onze gashaarden een moderne twist met gemak en precisie, waarbij met een simpele druk op de knop direct comfort in uw huis wordt gebracht, zonder gedoe met houtblokken en as.

Het inbouwen van een houtkachel of gesloten gashaard in een van onze antieke schouwen behoord ook tot de mogelijkheden. De omloopmodellen Antieke Schouwen op onze site zijn geschikt om een werkende openhaard in te bouwen.

Voor wie de rustieke charme van een openhaard zoekt, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw stijl en behoeften. Met een openhaard geniet u niet alleen van warmte en gezelligheid, maar voegt u ook een vleugje klassieke elegantie toe aan uw interieur.

Bij Renzo van Engelen staat kwaliteit en vakmanschap voorop. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele installatie, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld. We streven naar volledige tevredenheid van onze klanten, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie.

Laat Renzo van Engelen uw partner zijn bij het creëren van een warme en uitnodigende leefruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Maak van uw huis een thuis met de tijdloze schoonheid van Renzo van Engelen