Renzo van Engelen antieke schouwen

Authentieke Schouwen

Renzo van Engelen is gespecialiseerd in authentieke schouwen en dan met name antieke schouwen. Wij zijn altijd onderweg naar de mooiste plaatsen in de Benelux en Frankrijk op zoek naar authentieke schouwen. De crème de la crème. Wij selecteren en restaureren van antieke schouwen voor al onze klanten.

De collectie op mijn website bestaat uit stijlvolle, authentieke, duurzame producten met historische waarde. Hierdoor kan ik mijn klanten een unieke toevoeging aan hun interieur en lifestyle bieden. Mijn zoektocht naar perfecte antieke schouwen voor u houdt dan ook nooit op.

Lees meer op onze over ons pagina of bekijk het actuele aanbod van antieke schouwen op onze website hieronder en vraag vrijblijvend naar meer informatie over de mogelijkheden.

Ons aanbod in antieke schouwen:

Antieke schouwen

Alle authentieke schouwen bij Renzo van Engelen

 

De collectie van schouwen op mijn website bestaat uit stijlvolle, authentieke, duurzame antieke schouwen met historische waarde. Wij zijn gepassioneerd in het vinden naar perfecte antieke schouwen. Onze zoektocht houdt dan ook nooit op.

Dankzij mijn nauwe band met Monumentenzorg en het vertrouwen dat zij in mij stellen krijg ik de mogelijkheid om bij vele historische, artistieke, wetenschappelijke, industrieel-archeologische en andere sociaal-culturele gebouwen de mooiste schouwen aan mijn collectie toe te voegen.

Wij gaan graag samen opzoek naar schouwen voor uw situatie

Graag zoeken zoeken wij mee naar de voor u speciaal geselecteerde schouw voor uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Collectie
Materiaal
Kleur