Zwart Marmeren Schouwen

Renzo van Engelen heeft een groot assortiment zwart marmeren schouwen. De collectie op de website bestaat uit stijlvolle, authentieke, duurzame wit-, beige- en zwart marmeren schouwen met historische waarde. De donkere kleur, ook wel Noir de Mazy genoemd is een uiterst zuivere kalksteen die bij een vers breukvlak diepzwart van kleur is. Het wordt zelden behouwen aangezien het de marmer afwerking is die de diepte van de zwarte kleur en de uitzonderlijke kwaliteit doen uitkomen.

Zwart Marmeren Schouw Stijlen

Bij Renzo van Engelen vindt u verschillende zwart marmeren sierschouwen in de stijl van Lodewijk XIV, Rococo, Louis XV of schouw stijlen uit het Regence tijdperk. Dit zijn de stijlen die tot de meest exclusieve antieke marmeren schouwen behoren. Deze oude marmeren schouwmantels zijn rijk bekapt met moulures of trois coquilles en vaak fijn gebeiteld door uitzonderlijk getalenteerde steenkappers. Zelfs wanneer de haard niet brandt, stralen deze zwart marmeren schouwen altijd klasse, sfeer en warmte uit : de blikvanger van elk interieur.

Premium en Essentials

Al meer dan 10 jaar is Renzo van Engelen specialist op het gebied van antieke schouwen en open haarden. Zijn kennis en ervaring heeft geleid tot een groot assortiment aan kalkstenen en marmeren schouwen van uiteenlopende stijlen, periodes en kleuren. Waaronder de wit marmeren, beige marmeren en zwart marmeren schouwen.

Binnen het aanbod van Renzo van Engelen zijn twee segmenten te vinden; Essentials en Premium. Het verschil in schouwen bevindt zich in het feit dat de consoles of poten van de Premium schouwen dikker zijn ten opzichte van de Essentials schouwen. Het bovenblad van de Premium schouwen bestaan uit meerdere lagen, zijn er meer details in verwerkt, wat u kunt herkennen aan bijvoorbeeld geprofileerde bovenbladen en elegante benen.

Contact

Iedere schouw en situatie is net even anders. U kunt hieronder een bericht achterlaten en ik zal zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen voor het beantwoorden van uw vragen of een offerte op maat.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Renzo van Engelen.

Mail: info@renzovanengelen.com

Tel +31 (0) 651400949

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.